Левски (София)ТОПФутбол

Сериозни съперници чакат Левски в Лигата на конференциите

Левски успя да се класира за втори път в Лигата на конференциите след като се нареди на достойно място в класирането. Тимът ще започне участието си във втория квалификационен кръг на турнира. Жребият за определянето на неговия съперник ще се проведе на 21 юни, сряда. Левски ще бъде в урната на непоставените отбори, където ще бъде и ЦСКА 1948 .

В сравнение с тях ЦСКА-София ще бъде сред отборите, които се класират с по-високи позиции в класирането. Тимът от „Борисовата градина“ е с коефициент 13.000, докато Левски има по-нисък коефициент от 4.500. Мачовете от тази фаза на турнира ще се проведат на 27 юли и 3 август.

profittips-the best football tips

Пред Левски се изправят множество силни противници. Сред тях е добре познатия ПАОК (Солун), който беше елиминиран във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите през миналата година. В поставените отбори са включени също Брюж, който придоби нападателя на Лудогорец Игор Тиаго, Гент, Фенербахче, ЧФР Клуж, Мидтиланд, Макаби Тел Авив, Виктория Пилзен, Боьо/Глимт, Лех Познан, Апоел Беер Шева, АПОЕЛ, Юргорден, Твенте, Витория Гимараеш, ФКСБ и други.
Сред по-поносимите варианти са Рига, Дюделанж, Шкендия, Линфилд, както и лихтенщанският Вадуц, от който Левски вече е отпадал.

„Тема Спор“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker