ТОПФутболЦСКА-София

Сериозна пречка пред Томаш за преминаването му в ЦСКА

Александър Томаш е все още във Варна и води тежки разговори със собствениците на Спартак. Това е втората среща по между им, снощи също са имали дълга беседа.

Както вече в ясно, Томаш има неустойка в размер на 250 000 лева, която ЦСКА е готов веднага да заплати. Въпреки това собственикът на Спартак отсече, че няма да пусне Томаш в Борисовата градина.

profittips-the best football tips

Става въпрос за това, че големият проблем се крие не толкова в договора на треньора със „соколите“, а в контрактите на помощниците му. Томаш е категоричен – ще тръгне за София със своя екип. Оказало се обаче, че Косьо Мирчев, Тодор Кючуков и Христо Колев-Бащата нямат освобождаващи клаузи, съобщава „Блиц“.

Така, за да си тръгнат от Спартак, те трябва да пуснат предизвестие. При положение, че договорите им с клуба са безсрочни, предизвестието е едномесечно. Но ако e със срок, е цели три месеца. Лошата новина за тях е, че техните договори са именно срочни.

От ЦСКА са се нагърбили със задачата максимално бързо да разрешат проблема. Ако до днес следобед няма изход от ситуацията, ще има среща на най-високо ниво между „армейците“ и „соколите“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker