Левски (София)Спорт +Футбол

Синът на Гунди: Павел и Александра са носители на моя „Oскaр“, идващ от сърцето ми

Синът на легендарния футболист на Левски и България Георги Аспарухов – Андрей, публикува емоционален пост в социалните мрежи във връзка с филма „Гунди Легенда за любовта“.

„Още ми е трудно да осъзная какво се случи на премиерата в сряда…. Енергията в залата беше невероятна, както и любовта на хората! Благодаря им безкрайно!

Аз се чувствах странно, но с всяка минута филмът ме поглъщаше и по едно време усетих, че ми е много интересно да следя какво ще се случи, каква ще е следващата сцена, как ще завърши? Въпроси, чиито отговори знаех, но някак си странно исках да науча отново….. Най-хубавото беше, че с мен изглеждаше, че тези въпроси вълнуват и поне 8000-те хиляди зрители, присъстващи в залата.

profittips-the best football tips

Моят баща винаги е играл пред пълни трибуни….. Напълни ги и сега! Въпреки, че успях да го направя лично, искам отново да благодаря на Иван и Андрей, на Александра и Павел, на Димитър Маринов, Биляна Петринска, Емил Марков, Параскева Джугелова и всички други прекрасни актьори, показали първите години от живота ми, наред с този на най-близките до мен. Павел и Александра са носители на моя „Ocкap“, идващ от сърцето ми!

Няма да пропусна и Емил Бонев, Димитър Димитров, Борис Славков и останалите от екипа, създали този филм. Накараха ме да се пренеса в години, за които бях само чувал. Накрая, няколко думи за майка ми, която остави част от себе си в този филм (не преувеличавам). Тя успя в нещо, което не вярвах, че е възможно да се получи – да покаже, че добротата, толерантността и любовта съществуват!

Приятно гледане! Дано ви разтърси, както мен и моята съпруга Изабела (гледала вече премиерите в София и Пловдив). Благодаря за вашата любов!“, написа Аспарухов в социалните мрежи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker