Левски (София)

Син любимец ще раздава автографи и снимки за феновете на Левски

Бившият футболист на Левски Милан Коприваров ще бъде специален гост на поредното издание на „Синя Фиеста“, съобщиха от клуба. Той ще раздава автографи и снимки от 18:00 до 19:00 часа в клубния магазин преди сблъсъка на „сините“ с Черно море.

Той отбеляза победния гол, с който „Левски“ елиминира френския Оксер, за да влезе в груповата фаза на турнира за купата на УЕФА, Това бе началото на „синият“ поход в турнира, който стигна до четвъртфиналната фаза.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Левскари,

Великденските празници отминаха, но това не пречи да си спретнем такъв на „Герена“, защото е време за футбол. В неделя от 19:30 часа в нашия дом пристига „Черно море“! Елате да загреем заедно за битката. Започваме в 18:00.

profittips-the best football tips

Специален гост на „Синята фиеста“ ще бъде футболистът, който даде начало на „Синята приказка“ с гола си срещу Оксер – Милан Коприваров. Той ще дава автографи и снимки от 18:00 до 19:00 часа в клубния магазин!

Пред Сектор „А“ ще има храна и освежаващи напитки. Очакват ви забавления за малки и големи. Магазинът е зареден, а наближаващият 110-годишен юбилей е още един повод да се сдобиете с уникалната двулицева тениска. Можете да я намерите онлайн и тук: https://bit.ly/4aw7C5q

Билети може да закупите онлайн тук – https://bit.ly/3wrF0eQ, както и в официалния магазин на клуба в Сектор „А“. Подкрепи Левски!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker