Левски (София)Футбол

Сираков бесен на Краев и Петрис: Ще има последствия за тях!

Както вече стана ясно, преговорите с Жереми Петрис и Андриан Краев за нови договори удрят на камък. И двамата се дърпат за нови споразумения, но Сираков обмисля ново предложение за българския национал, а Петрис със сигурност напуска.

„Да, истина е, че Петрис и Краев отказват да преподпишат договорите си, въпреки че им предложихме значително подобрени условия. Едно време казуси като тези с тях двамата ги решавах много бързо и лесно.

profittips-the best football tips

За съжаление сега времената са други. Но последствия за тях ще има със сигурност“, заяви вчера пред акционерите собственикът на Левски Наско Сираков, цитиран от „Мач Телеграф“.

Клубове от чужбина имат интерес за Краев. Най-вероятно и Лудогорец ще опита да изкуши капитана на „сините“, неговите предпочитания обаче са кариерата му да продължи в чужбина.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker