Левски (София)ТОПФутбол

Сираков сериозно отряза бюджета на Левски за зимна подготовка

Левски стартират зимния си лагер на 11 януари, а три дни по-късно „сините“ заминават за Турция, където ще бъде основната част от подготовката.

В първия ден играчите ще преминат през задължителните медицински изследвания, след което ще проведат встъпително занимание. Отборът бе разпуснат след победата с 1:0 над Ботев (Враца), като за момента изглежда, че Николай Костов ще продължи да води отбора и напролет.

profittips-the best football tips

На футболистите са раздадени и индивидуални програми, които да следват по време на почивката си. Ръководството оряза бюджета за зимна подготовка спрямо миналогодишния. На „Герена“ са взели решение да тренират през януари и февруари в Турция, а не както бе в началото на 2023 година в Дубай.

Тогава за първи път „сините“ избраха да се готвят в ОАЕ. Това се случи по настояване на треньора Станимир Стоилов, който държеше тимът да се радва на възможно най-добрите условия.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker