Левски (София)ТОПФутболЦСКА-София

Сираков се закани на феновете на ЦСКА: Само една ракета и в следващия мач няма да има нито един техен фен

На вчерашното общо събрание на Левски мажоритарният собственик на „сините“ – Наско Сираков засегна темата с Вечното дерби. Според тях има голяма вероятност от следващия сезон дербитата между Левски и ЦСКА да се играят без гостуваща публика.

Двубоят е предвиден за 19 октомври, а „сините“ са домакини. Сираков отправи предупреждение към привържениците на двата гранда.

„Още не е ясно и предстои да се решава колко фенове на ЦСКА ще допуснем на стадиона. Отсега ви гарантирам обаче, че ако само една ракета бъде изстреляна на този мач, на следващия, на който ние сме домакини, няма да има нито един фен на ЦСКА. Не знам дали знаете, но на Реал Мадрид и Барселона пускат по 300-400 гостуващи фенове. В Кипър и в Гърция са 0. Така че – има го и на други места по света. Ако се наложи и тук ще стане така.

„Аз не искам да нося отговорност за смъртен случай. На последното дерби от полицията казаха, че, ако не влезе охранителната фирма, ще влязат те. Причината беше, че имаше изстреляни ракети. Не можете да си представите какво количество ракети бяха иззели полицаите преди мача. Тези ракети, които видях с очите си, служителите на МВР ми казаха, че, ако без почивка се изстрелят една по една, ще минат 70 минути, докато бъдат изстреляни всички.“

profittips-the best football tips

Знам, че футболът е за феновете, но по този начин не може да се продължава. Ясно е, че ние ще си напълним нашите сектори, сега и при ЦСКА има ентусиазъм и те също ще напълнят техните, но предстои да се реши колко хора ще пуснем. И ако пак има ракети, повече няма да пускаме и един човек, когато сме домакини“, каза пред акционерите Наско Сираков, цитиран от „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker