Левски (София)ТОПФутбол

Сираков следи изкъсо тренировките на Левски, дава указания на определени играчи

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков присъства на вчерашната тренировка, пише „Тема Спорт“. Той пристигна към края на заниманието и седна на една от пейките на тренировъчното игрище.

След края на тренировката, а двама от тях бяха Патрик-Габриел Галчев и последното попълнение Евертон Бала. Бразилецът центрираше на защитника, а националът засичаше топката от въздуха. При един несполучлив опит Сираков даде указания като треньор на десния бранител и му обясни как трябва да застане, за да може да нанесе по-сполучлив удар. Всичко това се случи пред погледа на Николай Костов, който прие това с усмивка.

profittips-the best football tips

След това наставникът и собственикът проведоха дълъг разговор, в който по всяка вероятност са обсъждани предстоящите тежки двубои със Славия, Лудогорец, ЦСКА и Черно море, както и контузиите в тима. Двамата често имат срещи, а неведнъж Сираков е засвидетелствал подкрепата си към треньора.

При излизането си от тренировъчното игрище босът на Левски прегърна и поздрави юношата Дейвид Михалев, който вчера навърши 18 години. По-рано през седмицата мажоритарният собственик поздрави топло Билал Бари за завръщането му на терена и гола в контролата срещу Спортист Своге.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker