ТОПФутболЦСКА 1948

Скандали разтърсват съблекалнята на ЦСКА 1948!

Сериозни разправии в ЦСКА 1948 са белязали нулевото равенство на тима при гостуването на Берое. В съблекалнята на столичани се е разразил голям скандал, разбра „Тема Спорт“. На полувремето на двубоя играчи на ЦСКА 1948 са си крещяли и дори хората от лагера на домакините са се видели в чудо от виковете в съблекалнята на съперника.

Слабата игра на тима е причина за повишеното напрежение и искрите прехвърчали между футболисите. Гостите се представиха изключително зле срещу заралии и затвърдиха впечатлението, че са дръпнали ръчната. Зелено-белите отправиха цели 19 удара, а ЦСКА 1948 допусна куп груби грешки, които като по чудо не бяха наказани. Представянето на отбора, домакинстващ в Бистрица върви стремглаво надолу, а формата на голмайстора на миналия сезон Ивайло Чочев е много далеч от оптималната.

profittips-the best football tips

Разпрата в съблекалнята на ЦСКА 1948, която е отекнала из коридорите на стадиона под Аязмото, е поредното доказателство в посока работата на новия треньор Николай Панайотов. По всичко изглежда, че младият специалист няма тежест пред отбора и дните му начело на състава май са преброени.

Почти сигурно при издънка и в гостуването на Ботев Враца в събота ЦСКА 1948 ще има нов наставник. Той ще е трети от началото на сезона, който бе започнат от Атанас Рибарски, заменен от 28-годишният Панайотов след отпадането от ФКСБ и слабото начало на шампионата.Младият наставник тотално е изпуснал съблекалнята, която е раздирана от противоречия.Бронзовият медалист от миналото първенство вече допусна пет издънки – 3 равенства и 2 загуби за 9 изиграни двубоя.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker