Първа лигаЦСКА-София

Скандал около национал на ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Дюкенс Назон понася жестока критика за представянето си на „Голд Къп“. Нападателят е обвинен за отпадането на неговата родина Хаити от турнира. Назон и компания завършиха на последно място в група с Мексико, Катар и Ходурас.

Нападателят на „червените“ успя да реализира попадение в мача срещу Катар. Назон сподели на стори в социалните мрежи, че няма нищо против критиките по негов адрес, но нещата ескалирали, когато обидните реплики стигнали срещу семейството му.

profittips-the best football tips

„Виждам много неблагодарни хора. Тези, които ме критикуват – добре. Хората, които обиждат мен и семейството ми… забравихме ли вече? Добре, ще видим. Когато държите бижу в ръцете си, не знаете как да го оцените“, сподели Дюкенс Назон към своите критици.

Нападателят на ЦСКА беше нападнат и от бившия национал на Хаити Кервенс Белфорт, който в момента е без отбор и няма мачове за страната си от 2017 година. Назон отговори на критиката на своя сънародник в социалните мрежи, след което изтри публикацията си.

„От първия ден, в който стъпих в националния, той ревнуваше, искаше да се конкурира с мен. Днес, той е на 60 години, търси шум. Братко, отиди си гледай децата, вместо да говориш глупости. Животът те е разглезил много“, гласеше изтрития пост на Назон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker