ВИДЕОСлавия

ГЛЕДАЙ: Скандал! Прекратиха мач на Славия заради меле

Приятелската среща между Славия и израелския ФК Секция беше прекратен след само 45 минути игра. Реферът бе принуден да прибере двата тима в съблекалните след остри критики и скандално поведение на треньора на гостите (Ицик Барух) към самия него и българските футболисти, така мача на стадион „Александър Шаламанов“ приключи при резултат 0:0

„Причината за това решение е скандалното поведение на треньора на гостите (Ицик Барух). Той се нахвърли с обидни реплики към съдията и нашите състезатели, а след това посегна за физическа саморазправа с Владимир Николов“, споделят в специално съобщение в официалния сайт на Славия. 

profittips-the best football tips

Контролната среща между двата отбора беше уговоренa, поради липсата на официален мач на „белите“ този уиекeнд. Славия по програма трябваше да посрещнат Лудогорец като домакини, но срещата беше отложена заради мача на шампионите в Шампионска лига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker