Първа лигаСлавияФутбол

Славия готви трансфер на национал в чужбина?

Десният бек на Славия Ертан Томбак е пред трансфер в чужбина, пише „Блиц“. Сериозен интерес към 25-годишния бранител има от клубове от Турция и Норвегия.

Кандидатите за подписа на Томбак вече са се свързали с ръководството на Славия и в близките дни предстои развитие. Очаква се в касата на най-стария столичен клуб да постъпи добра сума от продажбата на защитника, който е на стадион „Александър Шаламанов“ от зимата на 2019 година.

profittips-the best football tips

През този сезон бранителят на Славия стигна до националния отбор. Родният селекционер Илиан Илиев повика Томбак за контролите с Румъния (0:0) и Словения (1:1), като при равенството в Любляна той бе титуляр и записа пълни 90 минути с фланелката на „лъвовете“.

През лятото Славия вече осъществи един силен изходящ трансфер, след като продаде полузащитника Исак Соле в турския Гьозтепе.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker