Първа лигаСлавияФутбол

Славия е пред раздяла с капитана си

Капитанът на Славия Галин Иванов е напът да се раздели с „белите“ от София. Настоящият договор на офанзивния халф изтича след няколко дни. Ако това се случи Иванов ще ,е следващият, който ще напусне стадион „Александър Шаламанов“ след края на сезона, твърдят колегите от „Dsport,bg“.

До момента Славия се раздели с Ерол Дост, Кристиян Добрев и Ивайло Марков, а Тони Тасев се загатна, че се сбогува с клуба, който още не е обявил официално каква е ситуацията с него.

Пред досегашния капитан има още няколко възможности, но няма яснота около неговото бъдеще. Има малка вероятност Иванов да остане в клуба и през следващия сезон и с опита си да помага на по-младите в отбора.

„Говорих с Галин Иванов и Виктор Генев, желанието ми е да останат, всичко зависи от разговорите с шефовете“, сподели треньорът на „белите“ Златомир Загорчич след края на последния мач за сезона.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker