Славия

Славия излезе в едномесечна ваканция, Загорчич е подготвил черния списък

Славия излезе в едномесечна ваканция, след като изигра последния си мач за годината. Ден след поражението с 0:3 от Черно море във Варна, „белите“ проведоха последно занимание, след което тимът бе разпуснат.

Старши треньорът Златомир Загорчич ще събере столичани отново на 10 януари за първа тренировка. По традиция Славия ще проведе подготвителен лагер в Турция във втората половина на януари. 

profittips-the best football tips

Сръбският специалист измъкна най-стария столичен клуб от дъното на класирането, но сподели, че е амбициран да промени още много аспекти от футбола на „белите“.

Ясно е, че поне трима от настоящия състав ще се разделят с клуба. Най-възможна изглежда раздялата със Сибери Кейта, който бе закотвен на пейката в последните мачове под ръководството на Загорчич.

Треньорът на Славия загатна, че отборът има нужда и от подсиливане. През зимната пауза столичани със сигурност ще държат на идеята да привлекат централен нападател.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker