Славия

Славия набеляза талантлив страж от Втора лига

Тази зима се очаква Славия да се активизира на трансферния пазар, за да се подсили с нови и качествени попълнения. Добро впечатление на стадион „Александър Шаламанов“ е направил стражът на втородивизионния Марек – Константин Костадинов.

Той е възпитаник на школата на Септември София, а освен това е бил и в академията на дупничани. Костадинов е само на 21 години и е определян като един от най-добрите вратари във Втора лига. Допуснал е 16 попадения за 20-те мача, които е изиграл до момента във втория ешелон.

profittips-the best football tips

Младият страж има на сметката си и внушителните 13 сухи мрежи под рамката за дупничани и със сигурност е голям фактор за отличното представяне на новака през есенния полусезон. Марек са трети във временното класиране, на шест точки от лидера Септември.

Към момента „белите“ разполагат под рамката със Светослав Вуцов и Николай Кръстев, като първият се завърна сравнително наскоро в игра, след като дълго време лекуваше травма. Евентуална продажба на Вуцов през зимата не е изключена, тъй като се твърди, че към него има интерес от чужбина.

Отделно, договорът на Вуцов е до лятото и засега няма индикации да преподпише. В състава е още и 47-годишният ветеран Георги Петков, който наскоро попадна в групата за мача с ЦСКА за Купата на България.

profittips-the best football tips

Славия започва зимна подготовка на 10 януари и е напълно възможно роденият през 2002 година страж на Марек да се яви на първата тренировка за зимната подготвка на стадион „Александър Шаламанов“.

„Новспорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker