Първа лигаСлавияФутбол

Славия не успя да се противопостави на Лудогорец

Отборът на Славия допусна загуба с 0:2 от шампиона на България Лудогорец в отложен мач от efbet Лига. Двете попадения за Лудогорец на стадион „Александър Шаламанов“ паднаха в 68-ата и 77-ата минута дело на резервата Квадво Дуа.

В 16-ата минута пред гостите от Разград се откри първия шанс за гол след като Якуб Пьотровски получи точно подаване от съотборник и центрира ниско по тревата към границата на вратарското поле. Там защитата на „белите“ изпусна Руан Круз, който засече топката, но тя се отби в напречната греда.

profittips-the best football tips

В 19-ата минута Бърнард Текпетей намери Тодор Неделев в наказателното поле, а полузащитникът се обърна и стреля, но слабо и неточно.

В 68-ата минута Недеялков изпрати подаване към Клод Гонсалвеш, който изведе с пета в наказателното поле Квадво Дуа, който вкара страхотно топката между краката на Вуцов.

В 77-ата минута крайния резултат 0:2 бе оформен от Дуа. Видал взе топката пред наказателното поле на Славия и влезе в него като центрира по страхотен начин. Топката прескочи двама играчи на „белите“ и отиде в непокрития Дуа, който с глава оформи своя втори гол с екипа на Лудогорец.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker