СлавияФутбол

Славия реши да играе с друг отбор в паузата, нова контузия в лагера на „белите“

Славия смени съперника си за контролата в паузата. Очакваше се „белите“ да срещнат Марек, но те ще премерят сили със Спортист Своге. Спарингът ще е в петък.

Днес ще стане ясно къде ще се проведе приятелския мач – в столицата или в Своге. Заради метеорологичните условия е по-вероятно срещата да е на „Александър Шаламанов“ в „Овча купел“. Първоначално Локомотив София трябваше да играе контрола със Спортист, но насрочи осминафиналния си мач за купата срещу Спартак Варна.

profittips-the best football tips

В срещата с „шоколадите“ старши треньорът на Славия Златомир Загорчич трябваше да тества последното ново попълнение – Куентин Зеедорф, който е племенник на Кларънс Зеедорф. Той подписа наскоро, но не е играл от дълго време. Бранителят обаче е получил контузия и не е тренирал в последните два дни. Това поставя под въпрос участието му в спаринга със Спортист Своге.

Вчера пък Славия, воден от Владко Шаламанов, надигра с 4:2 Локомотив София в шампионата за ветерани – Зона София. Валентин Ванов откри резултата още в шестата минута, а вратарят Радостин Станев спаси дузпа. Петър Димитров покачи на 2:0 в 48-ата минута, но малко по-късно Христо Златински намали изоставането на гостите от 11-метров наказателен удар.

Последва попадение на Иван Редовски от дузпа в 53-ата минута, докато Мартин Кушев реализира четвъртия гол във вратата на Локомотив в 73-ата минута. В последните секунди на срещата Кристиян Добрев също се разписа в полза на „червено-черните“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker