НационалиПърва лигаСлавияФутбол

Славия се похвали с един отбор национали

Славия се похвали с единадесет национални състезатели, които ще защитават фланелка на „лъвовете“ в първите дни на месец септември. Днес, Илиан Илиев обяви групата за мъжкия отбор, където попадат Светослав Вуцов, Ертан Томбак и Иван Минчев.

Националният селекционер на младежите до 21 години Александър Димитров шестима играчи на „белите“ за възловия мач срещу Полша, с който може да се направи крачка към Европейското първенство.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

11 национални състезатели ще представляват Славия по време на прекъсването в началото на месец Септември. 10 от нашите момчета ще защитават България. Ето и кои са те:

🇧🇬 България: Светослав Вуцов, Ертан Томбак,Иван Минчев

🇧🇬 България младежи: Мартин Георгиев, Велко Йеленкович, Кристиян Стоянов, Чунг Нгуен До, Роберто Райчев, Мартин Сораков

🇧🇬 България до 19 години: Васил Казълджиев

Мартиника: Карл Фабиен

Мъжкият ни представителен отбор гостува на Беларус на 5 септември в унгарския град Залаегерсег, а на 8 септември е домакин на Северна Ирландия на стадион „Христо Ботев” в Пловдив.

Младежите от своя страна са домакин на Полша на 10 септември на стадион „Александър Шаламанов“. Мачът е с начален час 19:00.

„Лъвовете“ до 19 години ще проведат тренировъчен лагер в Малта, където ще изиграят няколко двубоя.

profittips-the best football tips

Мартиника пък стартира новия цикъл на Лига на Нациите в зона КОНКАКАФ. На 6 септември Карл Фабиен и съотборниците му гостуват на Гватемала, а три дни по-късно приемат „златните ягуари“ от Гвиана.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker