Първа лигаФутболЦСКА-София

Славия следи развитието с вратар на ЦСКА

Славия следи ситуацията с вратаря на ЦСКА Димитър Евтимов. Съществува вероятнос „белите“ да го привлекат като свободен агент през зимата, твърди „Мач Телеграф“. Трансферът би могъл да се случи, ако бъде продаден титулярния страж на „белите“ Светослав Вуцов. 

Евтимов поднови тренировки с ЦСКА след преждевременното си завръщане от Кипър, но се оказва, че той няма право да играе за „червените“. До Нова година той се води отдаден под наем на кипърския Кармиотиса и няма как да запише официален двубой. Причината е, че е разтрогнал договора си за преотстъпване след края на трансферния прозорец. 

profittips-the best football tips

Неговият договор с ЦСКА изтича в края на сезона, което значи, че още през зимата ще трябва да си търси нов отбор, защото при „червените“ много трудно ще се пребори за мястото под рамката при присъствието на Густаво Бусато и Иван Дюлгеров. 

Евтимов може и да остане в ЦСКА, но като вратар на втория отбор, където капитан е третият страж на „червените“ – Марин Орлинов. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker