СлавияФутбол

Славия срещу Етър в свирепа битка на дъното

Отборът на Славия посреща Етър в мач от 16-ия кръг на Първа Лига. Двубоят на стадион “Александър Шаламанов“ започва в 15:30ч. Главен съдия на двубоя е Станимир Тренчев.

Мачът днес е от изключителна важност за двата отбора, тъй като се намират на незавидни позиции в класирането след петнадесет кръга. „Белите“ са 14-ти в подреждането с 11 точки, а „болярите“ засега са на дъното с осем пункта. Днешните противници играха в първи кръг и тогава Славия спечели с 1:0 визитата във Велико Търново след попадение на Галин Иванов.

profittips-the best football tips

Златомир Загорчич, който наскоро се завърна за своя трети престой в най-стария столичен клуб, ще бъде отново край тъчлинията. Сърбинът изтърпя наказание от два мача, гледайки домакинствата с Крумовград и Лудогорец от трибуните. Заги отново ще може да разчита на капитана Галин Иванов, който пропусна предишния двубой за натрупани пет жълти картона. Емил Мартинов също ще бъде на линия, след като бе получил леко разтежение, което го извади от състава за мача с разградчани.

Етър, под ръкодството на Светослав Петров, идва в София без наказаните Янко Ангелов и Димо Бакалов. „Болярите“ изиграха силен мач в сряда срещу ЦСКА и показаха, че са труден за побеждване отбор, който се опитва да играе приятен футбол и ще се бори с всички сили за оцеляването си.

Славия също изигра отложения двубой през седмицата, където отстъпи на Лудогорец с 0:2. „Белите“ играха изключително дефанзивно, като дори не отправиа удар към вратата на гостите.

Днес ситуацията е различна. Двата отбора ще търсят победата на всяка цена, тъй като спечелените точки досега са в недостиг. И „бели“ и „виолетови“ искат възможно най-скоро да изплуват от дъното, а кой ще излезе победител след предстоящия сблъсък, предстои да разберем в понеделник следобяд на стадион „Александър Шаламанов“.

Снимка: Официална страница на Славия

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker