Първа лигаСлавия

Славия с уникален жест към феновете си

Ръководството на Славия показа специалния брой на вестника си, посветен на 110-годишнината на тима. Вестникът ще бъде раздаден на всичко фенове на първото домакинство на сезона напълно безплатно.

По програма този мач трябваше да е срещу Лудогорец в третия кръг, но срещата е отложена заради участието на шампиона в Европа. Очаква се в домакинството си срещу Черно море това да стане, но още не е ясно в кой ден и час това ще се случи.

profittips-the best football tips

Ето какво написаха най-стария столичен клуб:

„В навечерието на старта на поредното първенство е факт и специалният брой на вестник „Славия“ посветен на 110-ата годишнина на клуба. В него ще намерите богато илюстрирано приложение с акценти в успехите на БЕЛИТЕ спортисти през годините.

В изданието ви предлагаме и пълна статистика на изминалия футболен сезон, както и плакат с картотекираните играчи на тима, с кариерни файлове и други данни за изявите им в бял екип. В брой 158 ще прочетете и портретно интервю с легендарния футболист Чавдар Цветков по повод неговата седемдесета годишнина, отбелязана през месец март. Не сме забравили и успеха на детския отбор, който спечели купата на БФС за U-14. По традиция на страниците ще намерите и резултатите и класирания при подрастващите. И още: обзор на хокейния сезон и на успешните изяви на славистите в първенствата по лека атлетика.

Хартиеното издание на вестник „Славия“, както винаги, ще бъде раздавано безплатно на първия домакински мач от първенството на стадион „Александър Шаламанов“, когато същият бъде насрочен окончателно от БФС.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker