Първа лигаСлавияФутбол

Славия ще „гостува“ на собствения си стадион

Поредната промяна в календара на родния футбол е налице. Този път тя касае сблъсъка между Хебър и Славия, който по програма трябваше да се проведе на стадион „Георги Бенковски“.

Както знаете, БФС предупреди няколко тима, сред които и Хебър, че може да им отнеме лиценза, ако не решат проблема с тревните настилки на стадионите си. Хебър е взел спешни мерки и именно ремонтните дейности по стадиона им налагат преместването на двубоя в „Овча купел“.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува без редакторска намеса информацията, предоставена от БФС:

„Поради налагащите се ремонтни дейности на тревното покритие на стадион „Г. Бенковски“ гр. Пазарджик, ПФК „Хебър 1918“ Пз ще играе домакинската си среща от  III -ти кръг на Първа професионална футболна лига,  между отборите на ПФК „Хебър 1918“ Пз и ПФК „Славия“ Сф по програма на 02.07/петък/2024 година от 19.00 часа на стадион „Славия“ Сф.“

Предстои да бъде уточнено кога ще приключи ремонта на стадион „Георги Бенковски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker