Първа лигаСлавияФутбол

Славия ще преследва трите точки срещу Крумовград

Славия посреща новака Крумовград на стадион „Александър Шаламанов“ в мач от 15-ия кръг на Първа лига. Двубоят в столицата, между „белите“ и „жълто-сините“ започва в 14:00ч.

Двата тима се намират на коренно различни позиции в класирането предвид своите цели и амбиции. Столичани делят последното място в класирането с другия новак Етър – двата тима имат само по 8 точки. Крумовград обаче събра над двойно повече за полусезона – 18 и изглежда далеч от опасната зона към този момент.

profittips-the best football tips

При Славия ситуацията е много любопитна и отборът ще излезе с нов стар треньор в този мач. Златомир Загорчич застава на кормилото на „белите“ за трети път, след като Хосе Бакеро и Иван Колев бяха сменени в рамките на първите едва 14 кръга. Поражението от Хебър с 0:1 се оказа последно за Колев, който се раздели изненадващо с клуба тази седмица, след само месец начело.

Освен дълготрайно контузения Георги Търтов, в групата на Заги няма да присъстват още Светослав Вуцов и Кристиан Добрев. Самият сръбски специалист няма да е на пейката на столичани, защото ще изтърпи наказание от предишния си престой в Първа лига.

Ситуацията за новия стар треньор на „белите“ е съвсем позната. На два пъти вече Загорчич се появява и спасява Славия от изпадане, а и може да се похвали със спечелването на Купата на България през 2018г. и завоюването на бронзовите медали през 2020г. Как обаче ще започне третия си престой и дали отново може да извади своя отбор от незавидното място, предстои да разберем.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker