СлавияТОП

Славия прекъсна серията от загуби с равенство срещу окриления Пирин

Отборът на Славия не успя да победи при гостуването си на Пирин Благоевград в мач от 12-ия кръг на Първа Лига. Срещата завърши при резултат 1:1. Мачът предложи на зрителите повече битка и единоборства и по-малко футбол. Една от причините за това бе изключително лошия терен на стадиона в Благоевград, който затрудни максимално двата отбора в изграждането на атаките им.

„Белите“ откриха резултата след десетина минути игра чрез най-новото си попълнение Сибири Кейта, но допусна изразвняване на резултата в заключителните минути на мача. След центриране от корнер, Андрей Йорданов се оказа най-съобразителен в наказателно поле на Славия и с коварен удар насочи топката неспасяемо във вратата, пазена от Светослав Вуцов.

profittips-the best football tips

По този начин „Орлетата” продължиха поредицата от успешни резултати. Благоевградчани се намират в подем, като записват четвърти мач без загуба, след трите последователни победи. Пирин надви Етър с 2:0 като гост в миналия кръг, а преди това срази Крумовград с 1:0 у дома. Успешната серия на Пирин стартира с изненадваща победа над Хебър в Пазарджик с 2:1 на 18-ти септември. Така отборът на Пирин сега заема 12-ото място в класирането с 11 точки.

В тима на Славия едва ли ще останат удовлетворени от равенството, въпреки че столичани прекъснаха най-кошмарната си серия в своята клубна история. „Белите” спечелиха най-накрая точка, след като допуснаха кошмарна серия от седем поредни поражения, и заемат предпоследното място в класирането с едва пет спечелени точки от началото на сезона. Най-старият столичен клуб е на цели пет пункта от по-горната четиринадесета позиция, където се намират Ботев Враца и Локомотив София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker