ФутболЦСКА 1948

След победата ЦСКА 1948 започна да събира членския внос

Още не е приключила радостта от вчерашната победа сред щаб и играчи, а ръководството пусна съобщение. В това съобщение се казва, че считано от този месец привържениците на тима могат да плащат членския си внос.

„Армейци, Календарната 2024 година се задава на хоризонта, а Вие ще бъдете важна част от развитието на любимия отбор! ЦСКА винаги е бил и ще продължи да бъде клуб, който дава възможност на феновете и поддръжниците на „червените“ да имат основна роля във взимането на решения за бъдещето на армейския тим.

profittips-the best football tips

От началото на ноември можете да преведете своя внос за членство в Сдружение „ФК ЦСКА 1948“ и през следващата 2024 г. С членство в Сдружението на ЦСКА всеки от Вас получава отстъпки в магазина на армейците, право на глас в Общото събрание, както и най-важното – удоволствието да бъде един от гордите собственици на своя любим отбор!

За 2024 г. членският внос продължава да бъде 80 лв., а отговорността става още по-голяма. ЦСКА е сред най-добрите клубове в елита на България и ще атакува отново европейската сцена. Ние заедно решаваме докъде ще се простират амбициите ни! Ще гледаме ли задружно към върха, Армейци? Методите за плащане остават непроменени: в клубния офис на бул. “Джеймс Баучер“ 12 в столицата, по банков път с превод по сметка: ФК ЦСКА 1948 IBAN: BG28BPBI81701075253101 BIC: BPBIBGSF POSTBANK и чрез EasyPay, посочвайки Клиентски номер (КИН) на ФК ЦСКА 1948: 8424395284. Попълнете вашето име и телефонен номер в графата “Забележка“. Благодарим на всеки член на Сдружението и на всеки, който тепърва ще се включи в нашата червена кауза! Вашата подкрепа е изключително важна за клуба! БЪДИ ЕДИН ОТ НАС! САМО ЦСКА!“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker