Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Снажен френски нападател и нигерийски халф подписват с Левски!

Левски очаква двама нови футболисти да се присъединят към отбора в неделя, Футболистите ще преминат медицински прегледи и ще подпишат договори на стадион „Георги Аспарухов“.

До момента Левски се подсили с Майкон, Алдаир, Алекс Колев и Матей Маркович. Старши треньорът на „сините“ Станислав Генчев обяви, че до края на седмицата отборът ще се подсили с двама нови състезатели.

Дефанзивният халф е нигериецът Клеман Икена. 21-годишният полузащитник ще бъде привлечен от втородивизионния хърватски Дубрава, пише „dsport.bg“.

profittips-the best football tips

Той е висок 186 сантиметра и може да играе и като десен бек. В кариерата си е носил фланелката на още един хърватски тим Загорец.

Нападателят е 25-годишният французин Мустафа Сангаре, който за последно Сангаре е играл в третодивизионния португалски Варзим. За този клуб вкарва 5 гола в 28 мача, а освен това получава и цели 8 жълти картона. 

Той е роден в Париж, а през кариерата си е играл и за Амиен. 25-годишният нападател е висок 196 см. Кариерата на нападателя, който има сенегалски корени, започва във френския Винсен. След това преминава в Расинг, а през 2020 година е купен от Амиен. Следва престой под наем в Борго, а през миналото лято преминава в Португалия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker