Левски (София)

СНИМКА: Божинов с емоционално послание към Уелтън на португалски език

Бившият нападател на Левски Валери Божинов отправи емоционално обръщение към бразилската перла на „сините“ Уелтън, който е контузен, с публикация в социалните мрежи след равенството срещу Ботев Пловдив на „Георги Аспарухов“. Божинов вярва, че когато се завърне кариоката, той ще донесе победата на „сините“.

„Толкова много липсваш на всички фенове на трибуните. Отборът и момчетата имат нужда от теб, животно, винаги си играл със сърце и душа. Чакам с нетърпение да се върнеш и да върнеш Левски към победите. Заедно и обединени от Левски до последния дъх“, написа Божинов на португалски в Instagram.

profittips-the best football tips

Уелтън получи сериозна контузия в мача с Черно море, спечелен с 1:0, след което пропусна срещите с Берое, Арда, ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив, като и в четирите Левски не успя да спечели трите точки нито веднъж, записвайки две равенства и две загуби.

Очакванията са съвсем скоро бразилският състезател, считан за най-опасния футболист на „сините“, да се завърне на терена.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker