Извън БългарияСпорт +ЦСКА-София

СНИМКА: Известният малчуган на Бока позира с фланелка и шалче на ЦСКА

В часовете около тазгодишния финал за Копа Либертадорес, между Флуминензе и Бока Хуниорс, един невръстен привърженик на аржентинския гранд придоби голяма популярност със своята фанатична обич към любимия отбор. Бенямин Кохан сподели откровено пред медии в Бразилия, че е продал своя PlayStation, а баща му – мотора си, за да отидат двамата до Рио Де Женейро и подкрепят Бока Хуниорс, макар че нямат билети за въпросния мач.

Детето заявява с пламенен поглед, че би спало на улицата, стига да види Бока Хуниорс шампион. В крайна сметка аржентинският клуб загуби драматично с 1:2 финала за Копа Либертадорес, но десетки хиляди привържениците на отбора на Марадона пътуваха и окупираха Рио, за да изживеят емоцията от големия мач.

profittips-the best football tips

От фен фракцията на ЦСКА „Legion“ се трогнаха от историята на малчугана и неговия баща, и взеха решение да подарят нов PlayStation на Бенямин, заради неговия пример за отдаденост към любимия отбор. Феновете на „червените“ успяха да се свържат с него и семейството му, но бащата на хлапето отговаря, че синът му ще се зарадва повече на фен артикули на ЦСКА.

TribunaSofia.bg публикува цялото съобщение на „армейската“ организация Legion без редакторска намеса:

„Здравейте, приятели !След няколко дни на комуникация с български и аржентински медии, ние успяхме да се свържем със семейството! Те останаха много изненадани и щастливи от тази наша инициатива, но отказаха нов плейстейшън, тъй като вече им бяха подарили много такива. За сметка на това бащата на Бенжамин ни каза, че той би се зарадвал много повече на официална тениска и артикули на нашия любим ЦСКА! Ние с удоволствие приехме и след няколко дни юнакът с голямо сърце се сдоби с два официални екипа с неговото име на гърба, шал, шапка и други артикули символизиращи Армейския клуб! Футболът е много повече от игра!“

Затова от „Legion“ му изпращат както фланелки на ЦСКА с името на малкия фен на Бока Хуниорс, така и още фен артикули на 31-кратните шампиони. Беня, както е наричан, получи своите подаръци и вече позира с фланелка, шал и шапка на ЦСКА.

profittips-the best football tips

Малчуганът благодари сърдечно на фен организацията, след като написа в социалните мрежи: „Благодаря ви „Legion“ за любовта, която ми показахте още от първия момент. Всичко, което ми изпратихте, много ми харесва и ще го нося с много любов“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker