Левски (София)ТОП

СНИМКА: Левски си има нов номер 7!

Левски подписа договор с нападателя Фабио Де Лима Коста, съобщиха официално от клуба. Контрактът на бразилския футболист е за срок от две години и половина.

Фабио Де Лима е роден на 22 декември 1996 година в Санта Рита (Бразилия). През лятото на 2020 г. подписва договор с местния Перилима. Година по-късно преминава под наем в друг клуб от родината си – Кампинезе, записвайки 23 мача и 6 гола. В началото на 2022 година облича екипа на ABC, за който изиграва 87 мача и вкарва 11 гола.

profittips-the best football tips

Левски приветства с добре дошъл на „Герена“ Фабио Де Лима Коста и му пожела много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка.

Фланговият играч беше привлечен за заместник на Роналдо, който беше продаден на Ростов. Неговият трансфер беше финализиран в петък. Следователно Лима ще играе с досегашния №7, носен от Роналдо. 

Твърди се, че бразилецът идва по личното настояване на треньора Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker