Футбол

СНИМКА: Наказаният Вили Вуцов намери начин да наставлява своя тим

Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов бе наказан да ръководи отбора си край тъчлинията в днешното домакинство срещу Монтана. Този факт обаче не смути наставника на „ковачите“, който намери подходящо и удобно място, от което да ръководи своя тим.

Прикачените кадри показват, че той е застанал зад оградата на стадиона в Габрово, но изглежда, че наказанието не му попречи особено да изпълнява треньорските си функции в типичния си емоционален стил.

profittips-the best football tips

Янтра успя да победи Монтана с 2:1, след като осъществи пълен обрат в двубоя. Двата гола обаче бяха отбелязани чрез точно изпълнени дузпи, като останаха известни съмнения за правилността на решенията на арбитъра.

profittips-the best football tips

С този успех тимът събра 43 точки и към момента е на пет пункта разстояние от третото място, което дава право на бараж за място в Първа лига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker