Левски (София)НационалиФутбол

СНИМКА: Ники Михайлов поздрави новия президент: Честито, гранде!

Резервният страж на Левски и син на бившият шеф на БФС Николай Михайлов се включи в списъка на хората, които поздравиха Георги Иванов. Гонзо спечели гласуването на Конгреса вчера и успя да победи Димитър Бербатов и екипа му, които бяха сред основните противници на предишния президент Борислав Михайлов.

Поздравът на Николай Михайлов дойде от профила му в Инстаграм. В него опитният вратар качи следното стори, което доста напомня начинът на изразяване на друг известен левскар, а именно Валери Божинов:

profittips-the best football tips

Любопитен факт е, че Николай Михайлов беше един от първите, които честитиха на новия президент. Поздрав на Гонзо изпрати и клубът, където той прекара по-голямата част от кариерата си, а именно Левски.

Въпреки че победителят вече получава поздрави, не липсват и призиви за нови протести. Част от тях идват от Фейсбук страницата, която организира протестите покрай мача с Унгария миналия ноември.

Снимки: Инстаграм

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker