Първа лигаТОП

СНИМКА: Обилен снеговалеж забави двубой от Първа лига и блокира системата ВАР

Първият мач от днешната програма на българското първенство започна с 15 минути закъснение, поради силен снеговалеж. Става въпрос за двубоя между Ботев Враца и Локомотив Пловдив на стадион „Христо Ботев“ в северозападния град.

До последно срещата бе под въпрос, но в крайна сметка, след дълги съвещания, е взето решение мачът да се изиграе по план. Домакините положиха невероятни усилия през последните часове да изчистят снега от игрището и да го направят възможно най-комфортно за футбол.

profittips-the best football tips

Снежната виелица продължава и в момента на началните минути на мача и продължава да въздейства негативно на тревното покритие на терена. Атмосферните условия са във Враца са изключително тежки за футбол, а синоптиците са обявили червен код в тази област. Със сигурност двата отбора са изправени пред истинско предизвикателство да покажат футболните си умения в тази зимна обстановка

Съдиите също ще бъдат затруднени с ръководенето на мача, тъй като линиите не са в типичния бял цвят, а в червен, което ще направи невъзможно използването на системата ВАР при отчитането на евентуална ситуация на засада.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker