Локомотив (София)ТОП

СНИМКА: Привърженици на Локомотив София върнаха Иван Василев и БФС в първи клас

Рано тази сутрин стадион „Локомотив“ осъмна със залепени навсякъде ксерокопия на бележника на столичните „железничари“. В ученическата книжа на „червено-черните“ символично са записани само шестици за трите загуби на тима с 0:6 от началото на календарната година – срещу ФК ЦСКА 1948, Левски и Ботев (Пловдив).

Класен ръководител на Локо (София) е Иван Василев, а директор на училището е Борислав Михайлов.Очевидно въпросният бележник е форма на протест от страна на феновете за срамните загуби с по 0:6 и цялостно за негативните резултати през последните месеци. От клуба разпространиха снимки на разлепения из стадиона изфабрикуван бележник и коментираха по ироничен начин си туацията в „Надежда“.

profittips-the best football tips

За по-малко от осем месеца или по-точно 237 дни Локо София загуби катастрофално цели три пъти с 0:6 в Първа лига, с което нарани верните си фенове. Първият кошмарен резултат, навръх националния празник на България 3 март тази година, бе срещу ЦСКА 1948, които победиха в „Надежда“ с 6:0. На 30 юли и Левски разгроми Локомотив в столично дерби на „Герена“. На друг празник – Димитровден – Ботев Пловдив наказа по брутален начин привърженици и футболисти на столичните „железничари“ – отнесе ги с 6:0 на „Колежа“.

За споменатите вече 237 дни, обхващащи загубите с 0:6, отборът е бил воден от цели трима треньори. Всеки един от тях е записал по една от срамните загуби. Станислав Генчев води отбора срещу ЦСКА 1948. Стойчо Стоев е край тъчлинията при загубата от Левски, а Данило Дончич беше лидерът при крушението от Ботев Плвдив на „Колежа“. Любопитно е, че само четирима състезатели са участвали и в трите двубоя – Лука Иванов, Краси Милошев, Бруно Франко и Карлос Франса

TribunaSofia.bg публикува ироничното съобщение на привържениците на Локомотив София без редакторска намеса: „След последния „отличен“ резултат през 2023 година, тази сутрин стадион „Локомотив“ осъмна така“.

Снимка: Фейсбук страница „Loko Sofia“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker