ЦСКА-София

СНИМКА: „Тежък медицински преглед“: Стилиян Петров се срещна с ръководството на ЦСКА

Легендата на българския футбол Стилиян Петров се срещна с трима от ръководните фактори на ЦСКА. Бившият капитан на националния отбор се похвали, че е в компанията на изпълнителните директори на клуба Стоян Орманджиев и Филип Филипов, както и с техническия директор Михаил Александров.

Преди да започне работа при „червените“, Александров бе част от екипа на „Р-Еволюцията е тук“ и заедно със Стилиян Петров, Димитър Бербатов и Мартин Петров водеше кампания, обикаляйки страната и срещайки се с представители на футболните клубове у нас.

„Тежък медицински преглед“, написа Петров като текст към снимката, която публикува на своята страница във Facebook.На снимката Стилиян Петров позира с шалче на ЦСКА, сякаш е ново попълнение на „червените“.

profittips-the best football tips

На 18 годишна възраст юношата на Монтана Петров е забелязан от тогавашния треньор Георги Василев и преминава на стадион „Българска армия“ за сумата от 30 000 евро. От началото на 1997 до лятото на 1999 играе в ЦСКА, когато е трансфериран в шотландския гранд Селтик за сума от 3 400 000 евро С ЦСКА е шампион на България през 1996/97 и носител на купата на България за сезони 1996/97 и 1998/1999.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker