ФутболЦСКА-София

СНИМКА: Ултраси на ЦСКА отново скочиха на Гриша Ганчев

Привържениците на ЦСКА продължават да изразяват своето недоволство от начина, по който клубът се управлява, въпреки че отборът се е стабилизирал и е записа четири победи в последните си пет мача.

„Армейците“ успяха да победят отборите на Ботев Враца, Берое, ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив, като единственият им равен мач бе срещу Черно море.

profittips-the best football tips

След успеха в събота вечер с 1:2 на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, една от фракциите на ЦСКА, известна като Offenders, отново изрази своето недоволство в социалните мрежи.
„Ще се борим навсякъде и с всеки в името на това ЦСКА да е на върха“, гласи текстът, а на снимката феновете държат плакат, на който образът на Гриша Ганчев е задраскан и пише „деМИКРЕнизация“.
Преди броени дни ултрасите на сектор „Г“ споделиха, че управлението на любимия им клуб е „аматьорско“ и добавиха: „Осем години ни вменяват мрънкане, все някой друг е виновен“.

 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker