Първа лигаФутболЦСКА-София

СНИМКИ: Български нападател загатна, че подписва с ЦСКА

Младият нападател Йоан Борносузов загатна, че ще подпише договор с ЦСКА, след като само преди няколко дни официално се раздели с италианския Дженоа, където игра за Примаверата. Той сподели снимка от престоя си на стадион „Българска армия“ и написа: „На славен стадион…“.

profittips-the best football tips

Няколко часа по-късно, Борносузов сподели нова публикация и написа следното:,

„Преди 4 години си обещах да не спирам да катеря върхове. Утре започвам покоряването на един от важните в кариерата си. Ще го правя със сърце! Защото сърцето ми е на този стадион! Нищо, че сега го няма…“.

Синът на бившия футболист Атанас Борносузов бе привлечен от Дженоа през 2020 година от школата на ЦСКА. С екипа на „грифоните“ роденият през 2004 година нападател отбеляза 25 гола и направи 14 асистенции в 102 мача.

„Йоане ,доста време съм прекарал на оградата да ви гледам как тренирате набор 2004. Исках по-бързо да порастнете и да заиграете за любимият ЦСКА, дойде и това време.Пожелавам ти много успехи със свещенната за нас фланелка, защото знам ,че можете и също знам ,колко обичате ЦСКА…“, написа под публикацията на нападателя лидерът на червената агитка Иван Велчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker