ТОПФутболЦСКА-София

СНИМКИ: Звезда на ЦСКА отговори на фен дали ще напуска отбора

Халфът на ЦСКА Джонатън Линдсет опроверга слуховете, че иска да напуска „Българска армия“.

Както вече стана известно в интервю за родината му, офанзивният футболист се бе оплакал от феновете и лошата атмосфера в клуба по повод незадоволителните резултати на отбора.

profittips-the best football tips

Притеснен за бъдещето на играча привърженик на „армейците“ попита норвежецът в една от социалните мрежи на лично съобщение дали това е вярно, като му сподели статия на TribunaSofia.bg. За негова радост скандинавецът отговори „Медиите винаги създават хаос около ЦСКА, не вярвайте на всичко което се пише“, „Преди един мач миналия сезон моят чернокож приятел бе обиден на расистка основа от някои „фенове“ и аз казах на клуба, че това не е приемливо“, добави още той. В статията на TribunaSofia.bg споделена от запалянкото също се разбира, че Линдсет няма намерение за напускане на клуба към момента.
Ето снимки на цялата кореспонденция:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker