ТОПФутбол

СНИМКИ: Ултраси пребиха фенове на Северна Ирландия в Пловдив

Фенове на националния отбор на Северна Ирландия са били нападнати след двубоя с България снощи в Пловдив. Гостуващите фенове са с разбити глави и други наранявания.

profittips-the best football tips

Стана ясно, че нападателите са били привърженици на Ботев Пловдив, твърди един от големите сайтове за ултрас културата в Европа, който публикува и снимки след екшъна.

Само бързата намеса на полицията в града е успяла да предотврати разрастването на инцидента и увеличаване на броя на пострадалите.

Източникът, разпространил снимките на ранените гостуващи фенове, съобщава и за сбиване, провело се между представители на двете агитки преди вчерашния мач на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Българските фенове са спечелили боя за около 30 секунди, като трима от островитяните са избягали.

profittips-the best football tips

Разпространена е и снимка, на която български запалянковци позират с фланелка на националния отбор на Северна Ирландия, която е свалена от гърба на един от членовете на гостуващата агитка.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker