Първа лигаФутбол

Собственикът на Спартак Варна: Не вярвам Томаш да предприеме ход, който да урони престижа му

Собственикът на Спартак Варна Павлин Николов изрази мнение, че Александър Томаш няма дa поеме ЦСКА, а ще остане начело на „соколите“. В събота вечер тимът постигна четвърта победа от началото на сезона след 1:0 като гост на Ботев Пловдив в Коматево.

„Спекулация е всичко това за Томаш, който тoкy-що започна проекта „Спартак“. Той е точен и порядъчен човек и за мен е вън от съмнение, че ще продължи в нашия клуб. Нашите отношения с Александър са преди всичко приятелски и аз съм спокоен и му вярвам.

profittips-the best football tips

Каквото е поискал, всичко сме му осигурили и сме му предоставили всички необходими условия за пълноценна изява. Томаш има пълната свобода на действие, има и цялата спортно-техническа власт и при нас се чувства прекрасно.

Затова не вярвам да предприеме ход, който да урони престижа му“, заяви Николов пред vsport. Томаш застана начело на Спартак Варна на 10 юни и успя да превърне „соколите“ в приятната изненада в Първа лига към настоящия момент.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker