ФутболЦСКА-София

Ето кой след тричасов разговор е убедил Томаш да поеме ЦСКА

Напоследък директорите на ЦСКА не се радват на особено положителнo отношение от страна на феновете. Изглежда, че и собственикът на клуба също не е останал доволен от тях, защото лично се е погрижил да осигури нов треньор.

Според „Тема Спорт“ Валтер Папазки е провел тричасов разговор с Александър Томаш. Първият контакт на клуба с него е бил осъществен в неделя по обяд от Филип Филипов.

profittips-the best football tips

Само няколко часа по-късно, Томаш е бил в София, за да проведе срещата с новия собственик на клуба. На нея босът е обещал картбланш и голяма спортно-техническа власт на наставника, а той от своя страна е споделил визията си за развитието на ЦСКА.

Александър Томаш пристига в ЦСКА, докато още е на „гребена на вълната“, след като успя да запише четири победи и един равен от шест мача с новака в елита Спартак Варна. Трансферът на треньора по оста Варна – София бе обявен в сряда вечер, когато той пристигна официално на клубната база в Панчарево и изгледа част от тренировката на „червените“, заедно с Филип, Филипов, Стойко Сакалиев и помощника си Константин Мирчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker