Левски (София)Локомотив (София)ТОПФутбол

Софийски сблъсък между Левски и Локо

Отборите на Левски и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в двубой от третия кръг на Първа Лига. Срещата е на стадион „Георги Аспарухов“ от 21:15 часа, главен съдия е Драгомир Драганов.

След първите два кръга отборите са в по три точки. „Сините“ започнаха със загуба като домакин от ЦСКА 1948, но след това победиха с 3:1 Ботев (Пловдив) на „Колежа“. „Червено-черните“ пък стартираха с победа над Ботев (Враца) (1:0), но после загубиха в много интересен двубой от пловдивския Локомотив (2:4).

profittips-the best football tips

Треньорът на Левски Николай Костов вероятно ще даде почивка централния нападател Рикардиньо, който бе заменен принудително по време на гостуването на Шкупи от Лигата на конференциите. Бразилецът има проблеми с кръста и вероятно няма да бъде рискуван срещу Локомотив. Всички останали футболисти с изключение на трайно контузения Билал Бари, са на линия.
Стойчо Стоев от своя страна няма никакви кадрови проблеми и всички играчи ще бъдат на линия за софийския сблъсък, включително и най-новото попълнение Стив Траоре.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker