ТОПФутболЦСКА-София

Спешни мерки в ЦСКА! „Червените“ подготвят ударни трансфери

До края на трансферния прозорец ЦСКА планира да се подсили с поне четирима нови футболиста, съобщава „Мач Телеграф“. Червените“ в момента водят преговори с класни чуждестранни футболисти със солидни визитки.

Очаква се в на „Българска армия“ да пристигнат съвсем скоро новите попълнения, като едно от тях ще бъде бранител, а подсилване се търси още в халфовата линия и нападението.

profittips-the best football tips

„Червените“ до този момент се подсилиха с петима нови – вратаря на националите ни Иван Дюлгеров, Лумбард Делова, Джейсън Локило, Иван Тасев и Годуин Коялипу.

„Армейците“ може да продадат някого от настоящите си играчи само при добра оферта, каквато имаше за дефанзивния халф Марселино Кареасо от руски клуб. Тогава не се стигна до сделка, защото колумбиецът е сред основните играчи на тима и около него се гради играта в средата на терена.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker