НационалиФутбол

Според футболист на Сърбия двубоят с България ще е мачът на сезона им

Капитанът на сръбският национален отбор Душан Тадич направи любопитно изказване. Според него двубоят с България ще е най-важният за тях от началото на квалификациите в група „G“.

„Предстои ни последен мач. В много добра ситуация сме и искаме да се класираме с добра игра. Хубаво би било след две поредни Световни да сме и на Европейско първенство.

profittips-the best football tips

Жалко е, че винаги решаваме класиранията си все в последния кръг, но най-важното е да го направим. Мисля, че се намираме в най-добрия момент за отбора. 

profittips-the best football tips

Селекционерът Пикси Стойкович ни мотивира с разговори, да сме максимално фокусирани, защото идва един от най-важните мачове. Не празнуваме предварително. Искаме да отидем на еврофиналите със стил. Нямаме намерение да подценяваме никой, а утре реално е най-важната среща в целите квалификации.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker