НационалиСпорт +ТОПФутбол

Спортният министър: Два дни преди мача „ще се играе, няма да се играе“, върти се и се суче до последно

Министърът на спорта в България Димитър Илиев даде личното си мнение по темата, която изправи на крак цялата държава в последните седмици. Той вече увери гражданите, че ще бъде потърсена отговорност за липсата на публика на мача.

„Мачът България – Унгария… това показва, че когато нямаш решение на един проблем, започваш с неправилни ходове да търсиш спасение за нещо, от което няма спасение. Няма лоши хората да протестират. Това е демократично.

profittips-the best football tips

Да затвориш мач на националния отбор, да държиш цялата футболна общественост под напрежение, говорим за неща, които са абсурдни. Неразривната връзка между феновете и играчите е любовта към спорта. Как ще затвориш стадиона?

„Естествено, че е петно върху футбола и спорта. Радвам се, че се намери решение къде да се изиграе мачът. От наша страна оказахме пълно съдействие. Два дни преди мача „ще се играе, няма да се играе“, не може да се върти и да се суче до последно. Взети са всички мерки да се играе мача. Ти няма да си пуснеш гражданите да си подкрепят отбора… Не е в моите прерогативи да кажа дали ще има публика.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker