Левски (София)ТОПФутболЦСКА-София

Срам! Авторитетна испанска медия обърка Левски с ЦСКА

Левски приключи участието си в Евротурнирите за този сезон след реванша с Айнтрахт, но една испанска медия дори не разбра, че българите са играли с немския тим. И то не коя да е медия, а реномираното спортно издание Marca!

В статия, отразяваща случилото се около трансферната сага с Рандъл Коло Муани испанците заявиха, че Муани не е тренирал с Айнтрахт преди реванша с ЦСКА от Лигата на конференциите. Така испанците едновременно отписаха усилията, хвърлени от Левски през тази кампания, и „уредиха“ участие на плейофа за влизане в групите на ЦСКА макар че през този сезон „червените“ не успяха да достигнат до тази фаза.

profittips-the best football tips

Ето и скрийншот от издънката на испанския топ сайт:

Снимка: скрийншот от Marca

Колкото до Муани, той все пак получи трансфера си в ПСЖ. След като немците склониха на 90 милиона вместо исканите 100 и макар че имаше проблеми заради финансовите условия на заместника му, идващ от ПСЖ, двете страни успяха някак да се договорят.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker