Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Среща на високите етажи в ЦСКА, очаква се поне едно уволнение

Среща на високо ниво ще се проведе в ЦСКА днес, съобщава „Тема Спорт“. На нея ще присъства целият директорски съвет на „армейците“, начело с новия силен човек в клуба Радослав Златков, и ще се разискват няколко

сериозни въпроса.

Един от тях е свързан с тотално провалената лятна селекция, за която някой трябва да понесе отговорност. Твърде вероятно е това да бъде главният скаут Иван Славов и именно неговото освобождаване ще бъде обсъждано.

profittips-the best football tips

Не е изключено обаче да се стигне и до още уволнения. Предстоящите решения тлееха от лятото насам с оглед на катастрофалния старт на сезона, но след болезнената загуба от Левски в събота изглеждат необратими.

Сигурен за поста си в ЦСКА е единствено техническият директор Михаил Александров, който се занимава с мащабните инфраструктурни проекти на 31-кратните шампиони.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker