Други отбориФутбол

Стадион „Георги Аспарухов“ видя 5 гола и разгромна победа в Лига Европа! Бивш играч на ЦСКА си отбеляза автогол

Брага се класира за третия квалификационен кръг в Лига Европа, след като разгроми Макаби Петах Тиква с 5:0 като гост в мач-реванш между двата отбора и с общ резултат 7:0 продължава напред в турнира. Двубоят, в който символичен домакин бе израелският отбор, се игра на стадион „Георги Аспарухов“ в София.

Португалският тим се тръгна на висока скорост и поведе с 3:0 още до края на първото полувреме. Адриан Марин вкара в 29-ата минута след пас на Родриго Саласар, а в 41-ата Брума асистира за попадение на Рожер Фернандеш. В добавеното време се разписа и Саласар, оформяйки класическия резултат до почивката.

profittips-the best football tips

След подновяването на играта, в 62-арата минута, българският защитник в състава на Макаби Пламен Гълъбов си вкара автогол, а наказателната лекция в София завърши с пети гол на Амин Ел Уазани в добавеното време на срещата.

В третия квалификационен кръг от Лига Европа Брага ще се изправи срещу Сервет, докато на Макаби Петах Тиква му предстоят мачове срещу Клуж в третия предварителен кръг от Лигата на конференциите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker