Левски (София)Футбол

„Стажантът“ Божинов получи подарък от…

Повечето от нас са били на стаж във фирма или държавно учреждение. Но малцина могат да се похвалят с това, че по време на стажа прекият им началник им е направил подарък.

Един от тези, които все пак могат да го направят, е Валери Божинов. „Синята“ легенда публикува в социалните мрежи снимка на получения подарък.

profittips-the best football tips

Самият подарък е книгата на Робин Шарма „Монахът, който продаде своето Ферари“. Копието за бившият футболист има и посвещение на първата страница, заедно с подписът на треньора на „сините“. Посвещението гласи „За Валери със сърдечни пожелания за успешна треньорска кариера и разумен и добър живот! Н. Костов“.

„Стажантът“ добави към поста си следните думи: „Благодаря Ви, Господин Н. Костов за прекрасния подарък! От сърце Ви благодаря! За мен е чест! Благодаря Ви!“

Снимка: 24 часа

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker