Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Стамен Белчев: Длъжници сме на феновете! Ще си поема отговорността, без значение за колко време съм тук

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция преди баража срещу ЦСКА 1948. Двата отбора се изправят един срещу друг в петък вечер от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в спор за последната евроквота.

„Очакваме да се върнем на победния път, макар в последна среща. Очакваме да покажем по-добро лице от предишните мачове и да победим. Трябва да следваме нашия път и указанията, които ще дам. Имаме стратегия. Имаме и резервен вариант, ако нещо се обърка. Надяваме се съперникът да се съобразява с нашата игра и да сме отборът, който да контролира мача“, сподели Белчев.

„Нищо не се е променило, нека да мине и утрешният мач, до ден-два ще се обяви моето бъдеще. Моята работа е да мотивирам момчетата, в същото време те трябва да знаят едно – на тях им се плаща до последния ден, в който са на работа. Не се съмнявам в техния професионализъм. Който и да играе, ще даде всичко от себе си“, каза наставникът на „червените“ относно бъдещето си.

„Сезонът е провал, ние сме длъжници на феновете. Надявам се утре също колкото може повече хора да ни подкрепят и да им се отблагодарим с една победа, да опитаме да си върнем доверието им.“

„Готови сме за всичко, и за продължения, и за дузпи, надяваме се да си свършим работата в редовното време. Психиката винаги е важен елемент от футбола и спорта. Трябва да има баланс между желание и емоции, да не прегорим в мача. Мач като мач, трябва да покажем най-доброто и всеки да бъде полезен за отбора. Играчите трябва да се раздават за клуба. Дали ще отидат на почивка, или не, не е толкова важно“,отговори Белчев.

„Ако нещата не се получат, изцяло поемам отговорността. Аз съм треньор, без значение за кой отбор. Ще си поема моята отговорност, без значение за колко време съм тук. Всички са професионалисти. В един момент, когато загубиш точки срещу отбори, които са по-назад в класирането, няма връщане назад, докато в дерби не е толкова страшно“, заяви треньорът на ЦСКА.

„След края на мача с Черно море не съм гледал положението, гледах го после многократно и си мисля, че имаше 1000%-ова дузпа. Най-добрият съдия можеше да се справи по-добре и мачът да тръгне по друг път. Като резултати, не са добри в последните мачове, но като игра имаме лек напредък“, отговори Стамен Белчев за ситуацията, в която ЦСКА имаше претенции за дузпа в края на първото полувреме на мача си с Черно море.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker