ТОПФутболЦСКА-София

Стамен Белчев: Има още какво да се желае, но футболистите се стараят

Стамен Белчев говори пред камерите на DIEMA Sport след загубата в дебютния си двубой след поредното си завръщане начело на ЦСКА. Той изрази оптимизъм за реванша в Пловдив.

„През по-голямата част от мача владеехме топката, стигахме до наказателно поле на противника и там нямахме скорост и никаква идея как да завършим атаката. Без централен нападател (бел. ред. Фернандо Каранга) трудно се случват нещата, получи контузия, която ще го изкара за определен период от време.

profittips-the best football tips

Мачът е отворен, бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно не само да победим, но и да продължим в Пловдив. Тези две тренировки, които направих с отбора, настроението беше добро, ще иска повече време, но с общи усилия всичко ще бъде наред в най-скоро време.

Има още какво да се желае, но футболистите се стараят, надявам се скоро да се получат нещата. Във всеки един мач трябва да даваме всичко от себе си, Арда е добър отбор, с добър треньор.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker